Venetië is toch wel 1 van de meest romantische bestemmingen binnen Europa. Vaak zien we dat de prijzen daarom erg hoog liggen omdat hier simpelweg heel veel mensen naar toe willen. Gelukkig heb ik zojuist op de website van Expedia een geweldige 3 daagse citytrip gevonden met vlucht en een top 4 sterren hotel voor maar 104 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 1 april (geen grapje) en je vliegt met Ryanair vanuit Eindhoven naar Venetië. Na aankomst ga je het beste per taxi of shuttle bus richting je hotel: Best Western Hotel Airvenice. Een 4 sterren hotel wat met 87% word beoordeeld. Het hotel ligt niet in het centrum van de stad maar je kunt vanuit hier wel lekker de stad verkennen.

Venetië is een geweldige bestemming en een stad waar je zeker eens moet zijn geweest. Voor een prijs van maar 104 is dit echt een geweldige kan voor iedereen. Dus niet wachten maar boeken want het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Artikelbild_venedig_Stadt_gondel

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

venice

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)