Venetië is een stad waar geen enkele andere stad op lijkt. Het is echt een unieke stad waar iedereen eens geweest moet zijn. Venetië zorgt met haar smalle straatjes en grachten voor een geweldige sfeer, waar romantiek plaatsvind, maar wat ook geschikt is om met een vriend(in) heen te gaan. Nu is  het mogelijk om naar deze prachtige stad te gaan voor maar €226 incl. vlucht en een verblijf in het luxe 5-sterren Hilton Hotel! Als je nog eens naar Venetië wilt moet je nu je kans grijpen!

Vetrekken doe je op 01 juli vanaf Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Treviso Airport, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Je zal verblijven in een deluxe kamer in het 5-sterren Hilton Hotel, wat centraal in de stad gelegen is. Dit hotel beschikt o.a. over een healthclub, een dakterras en een buitenzwembad. Ideaal voor de maand juli! Het hotel heeft daarnaast een beoordeling van 91% op 554 beoordelingen!

Wil je toch nog een keer naar Venetië en tegelijk genieten van allerlei luxe? Boek dan snel, want voor je het weet is deze deal niet meer beschikbaar!

Artikelbild_venedig_Stadt_gondel

Hier ga je naar de deal! Bekijk deze deal

Schermafbeelding 2014-04-15 om 12.44.53

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)