Heb jij altijd al eens naar Venetië gewild, maar dacht je dat deze droom nooit uit zou kunnen komen? Dan heb ik nu goed nieuws! Voor maar €98 kun je voor 4 hele dagen naar deze prachtige stad! Waar wacht je nog op?

Venetië is een stad in het noordoosten van Italië. Het is de hoofdstad van de regio Veneto en van de provincie Venetië. Volgens cijfers van de gemeente zelf woonden er in 2003 271.003 mensen, van wie ongeveer 62.000 in Venetië zelf, zowat 35.000 op andere eilanden die tot de gemeente behoren, en ruim 170.000 op het vasteland, voornamelijk in Mestre. Venetië is wereldwijd bekend om het historische centrum met zijn vele kanalen en heeft een belangrijke rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Sinds 1987 staan Venetië en zijn lagune op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Vertrekken doe je op 06 december vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Treviso, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met 86% beoordeelde: Best Western Hotel Airvenice. Dit hotel beschikt o.a. over een restaurant, een bar/lounge en gratis WiFi. Verblijven doe je op basis van logies.

Ga jij een van de mooiste steden van Italië bezoeken? Pak dan snel deze kans en boek direct, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Venedig_Karneval

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-11-15 om 09.05.56

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)