Venetië is een unieke stad die je zeker een keer bezocht moet hebben in je leven. Met haar prachtige grachten, gondels en bruggen is dit een stad zoals geen ander. Je hebt nu de kans om 5 dagen op deze romantische plek te verblijven voor maar €104!

Kenmerkend voor Venetië zijn de bekende grachten en natuurlijk kan een typisch Venetiaanse gondeltour dan ook niet ontbreken tijdens je verblijf. Maar er valt nog veel meer te zien en beleven in deze mooie stad. Bezoek bijvoorbeeld het Sint Marcus Plein, een van de weinige pleinen in Venetië waar 3 prachtige gebouwen te vinden zijn. Welke kant je in deze stad ook opkijkt; je zal altijd een prachtig uitzicht hebben. Je kunt de stad met de voet verkennen en zwerven door de vele kleine straatjes, maar om je door de stad te verplaatsen kan je ook gebruik maken van de openbare waterbus, de vaporetto. De vaporetti fungeren net als  gewone bussen en varen volgens vaste routes binnen de Venetiaane lagune. Ook een bezoek aan de eilanden Murano en Burano is een echte aanrader. Ben je de vele toeristen even zat? Dan kun je hier tot rust komen.

Het  aanbevolen 3-sterren Hotel Centrale waar je zult verblijven ligt in het centrum van de stad en is een ideale uitvalsbasis voor iedereen die de stad wilt verkennen

Vliegen doe je 20 januari met Ryanair vanuit Eindhoven. Eenmaal aangekomen in Italië raad ik je aan om een taxi of het openbaar vervoer te nemen naar je hotel.

Breng jij binnenkort een paar dagen door in deze romantische stad? Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt! 

Europe_Italy_Venice_City

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

venetie expedia

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)