Zin om iemand te verrassen? Dat kan nu met een 3-daagse verrassingsreis naar een Europese stad inclusief vlucht en verblijf voor slechts €99!

Ik vind verrassingen altijd leuk. Daarom deel ik ook graag deze fantastische deal met jullie. Reis af naar een onbekende bestemming binnen Europa, eentje die zeker de moeite waard zal zijn.

Als je deze verrassingsreis boekt ben je zeker van een 3-sterren hotel en retourvlucht. Tijdens het boeken kan je 2 voorkeuren doorgeven op een datum waarop je wilt vertrekken en kan je een keuze maken uit de beschikbare luchthavens. Pas een paar dagen voor vertrek hoor je waar de reis naar toe gaat en wanneer je het vliegtuig kan instappen! Ik kan je verzekeren dat de voorpret al meer dan spannend is!

Wil graag naar Milaan, Barcelona, Londen of misschien wel naar minder bekende bestemmingen als Tallinn, Bilbao of Krakau? Maar kan je zelf niet kiezen? Laat je verrassen en boek dan nu deze reis. Het is natuurlijk wel mogelijk om bepaalde bestemmingen uit te sluiten omdat je hier bijvoorbeeld al een keer geweest bent.

Wil jij graag een verrassingsticket? Grijp nu je kans en boek deze leuke deal!

destination_unknown

Boek nu deze super deal! Bekijk meer van deze deals

groupon_verrassingsreis

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)