Jij houdt wel van een verrassing op z’n tijd en het reizen zit je in het bloed. Dan is dit het moment om je koffer te pakken, je fototoestel en je comfortabele schoenen uit de kast te trekken en je klaar te maken voor een stedentrip naar een prachtige Europese bestemming! Welke? Dat houd je nog van ons tegoed. Waar je in ieder geval op kunt rekenen, is een bruisende trip voor een miniprijsje! Ook leuk om cadeau te doen!

Waar vlieg je naartoe? Een tipje van de sluier kunnen we al oplichten: je verrassingsbestemming is een bruisende Europese stad, waar cultuur, geschiedenis en levendigheid perfect samengaan. Wil je nog meer weten? Goed dan, 1 tip krijg je nog. Je verblijft 3 dagen in een stad die al eerder in het TravelBird-aanbod heeft gezeten. Maar of je nu in een gondel stapt, een kruidenlikeurtje in het Oosten neemt of een ritje in het meest beroemde reuzenrad van Europa maakt, dat blijft spannend tot je de reisbescheiden in handen hebt!

Vertrekken kan t/m 29 september. Boek snel, want de aanbieding is alleen vandaag geldig!

Artikelbild_Fluege_Flugzeug_Sonnenuntergang

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Scherm verrassing

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)