De voorjaarsvakantie komt er weer aan dus het is tijd om even lekker met de hele familie er tussen uit te gaan. De verschillende school regio’s hebben of vanaf 15 februari of 22 februari 1 week vrij en dus een mooie kans om met je familie een weekend of een midweek weg te boeken in een vakantiepark van bijvoorbeeld Roompot.

Roompot vakantieparken heeft speciaal voor de voorjaarsvakantie een aantal hele mooie aanbiedingen. Zo kun je kiezen voor een park in het bos of aan de kust. Daarna krijg je een verschillende parken te zien die je al kunt boeken voor maar €39 voor een midweek voor 4 personen. Een gigantische deal voor mensen die graag met hun familie even lekker weg in eigen land willen zonder dat het gelijk honderden euro’s moet kosten. Let wel op dat de uiteindelijke prijs afhankelijk is van het aantal mensen ivm de lokale belastingen en er moeten boekingskosten worden betaald.

Artikelbild_Strand_Familie

Hier ga je naar deze deal

roompotdeal1

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)