Nog steeds beschikbaar 🙂

Het nog niet zo populaire, maar immens mooie Canada is een van mijn favoriete bestemmingen. Vooral de prachtige natuur is een belangrijke reden om dit land te zien. De metropolen Toronto, Vancouver en Montréal en de aardige mensen zijn ook zeker geen reden om thuis te blijven. Nu gaat de reis naar de adembenemende Niagara Watervallen, een ware must-see!

Een onstuitbare stroom van water dondert met een indrukwekkend geweld naar beneden. Grote pluimen van ijzige mist rijst honderden meters omhoog als een etherische sluier, wanneer het water neerkomt. Het is werkelijk waar prachtig! Niet voor niets genieten duizenden toeschouwers elke dag van dit hypnotiserend spektakel. De Niagara is niet de hoogste waterval, maar in termen van omvang gaat er haast niets boven.
Nu je er bent, breng dan zeker een bezoek aan Toronto! Of shop-till-you-drop in de bekende outlet Mall, net over de grens in Buffalo! Genoeg te doen dus!

Op 4 juni vertrek je vanuit Amsterdam met Air Transat naar Toronto. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar het met een 8.9 beoordeelde The Peninsula Inn, waar je zult verblijven op basis van logies. Dit goed beoordeelde 3-sterrenhotel ligt op korte loopafstand van de watervallen, evenals de Niagara Square Shopping Centre. Jouw hotelkamer beschikt over alle nodige gemakken, inclusief privébadkamer en kluisje om jouw kostbare spullen in op te bergen.

Wees snel bij voordat je deze kans misloopt! De beschikbaarheid is namelijk beperkt.

shutterstock_218469484

Boek nu deze waanzinnige deal! Meer van dit soort deals!

KnipselNIAG

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)