Warm je deze winter aan de gastvrijheid van betoverend Warschau! Doe net als de locals en vergaap je aan de winkels van Plac Trzech Kryzy, bewaar je evenwicht op de sfeervolle schaatsbanen in de stad en zet je tanden in dé nationale lekkernij van Polen: Bigos, een geliefd zuurkoolgerecht. En wanneer je buik minstens zo gevuld is als de batterij van je fotocamera, is het tijd om de levendige pleinen, smalle straatjes en kleurrijke boetieks te verkennen. Is je koffer al gepakt?

Boek nu deze citytrip naar Warschau en vertrek vanaf Eindhoven waar je binnen 2 uur al aankomt in Warschau. Je verblijft in het prachtige Golden Tulip Warsaw centre Hotel wat maar liefst met een 9.0 is beoordeeld op Zoover. Iedere ochtend start je hier je dag met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet waarnaar je daarna de veelzijdige stad van Warschau kan verkennen. Op het moment is deze deal op de volgende data te boeken: 12,14,19,21,26,28 januari & 2,4,9,11,18,23,25 februari.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Europe_Poland_Warschau_cityviewday

Boek nu naar Warschau! Meer van deze deals!

ricing warschau

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)