Heb je genoeg van alle zon, zee en strandvakanties? Wil je een keer wat cultuur opsnuiven of wil je gewoon genieten van een mooie stad? Ga dan naar Warschau, het kan nu al voor maar €96!

Vertrekken doe je op 20 oktober vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Warschau, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 3-sterren en met 83% beoordeelde: Lofthotel Sen Pszczoly. Dit hotel beschikt o.a. over een wasserij, een gratis boodschappenservice en gratis WiFi. Dit hotel is in het centrum gelegen en aangezien je op basis van logies zal verblijven is dit een perfecte uitvalsbasis om de stad te gaan verkennen!

Kan jij niet wachten om deze stad te gaan verkennen? Zorg dan dat je snel boekt, want er zijn nog maar enkele kamers beschikbaar!

Artikelbild_Warschau

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Warschau

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)