Warschau is de perfecte stad voor een unieke citytrip. Op maar 2 uur vliegen vanuit Nederland ben je dus zo in de hoofdstad van Polen. Met 1,7 miljoen inwoners is er meer dan genoeg te doen voor ieder typ reiziger. Of je nu komt voor de cultuur, om te shoppen of om gewoon even weg uit Nederland te zijn in Warschau is het allemaal mogelijk. En ik kan je persoonlijk deze stad aanbevelen als een stad waar je tegen een zeer lage prijs een geweldige citytrip kunt boeken.

Zo heb ik nu een 3 daagse citytrip voor je gevonden op ebookers.nl met vertrek vanuit Eindhoven met Ryanair. Vliegen doe je in April en daarme zijn de temperaturen ook vergelijkbaar met het weer in Nederland. De vluchttijden zijn perfect van je vliegt in de ochtend naar Warschau en retour vlieg je in de middag. Zo haal je het maximale uit je tijd in deze stad. Je slaapt in het 3 sterren Royal Route Residence Hotel (72% beoordeeld) dat super centraal gelegen is. En dat voor een super prijs van maar  €84.50 per persoon op basis van een reis met 2 personen. Dus niet twijfelen maar boeken!!

Panorama of Warsaw with Old Town at night

Naar deze Warschau deal

WAW 3 dagen 84euro

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)