Warschau is een geweldige stad voor een citytrip. De meeste mensen gaan richting Praag (en dat is ook een mooie stad) maar waarom niet net even verder vliegen en een stad ontdekken die nog niet helemaal vol loop van toeristen.

Ik heb op de website van Expedia zojuist een geweldige 3 daagse citytrip gevonden naar Warschau. Vertrekken doe je op 2 juni vanuit Eindhoven met Ryanair. Na aankomst neem je de airport bus naar het centrum van de stad voor om gerekend €2,50. Je verblijft in het 4 sterren en met 98% aanbeveling score: JM Hotel Warsaw een geweldig hotel wat midden in het centrum van de stad gelegen is. Vanuit hier kun je makkelijk de komende dagen de stad verkennen. Het hotel bied je gratis wifi aan zodat je in de avond in de bar met een drankje lekker je 1e vakantie foto’s al online kunt zetten.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Panorama of Warsaw with Old Town at night

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Warschau 3 dagen 89 euro

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)