Gisteren vertelde ik je al dat je met de code HOLGURU20 je nu €20 korting krijgt op je citytrip of vakantie op de website van Ebookers. Dat is natuurlijk geweldig en vandaag wil ik je eens een voorbeeld geven zodat e kunt zien wat je met die kortingscode kunt doen.

Zou zou je lekker 3 dagen naar Warschau kunnen gaan. Vertrekken doe je op 2o oktober vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair en na aankomst ga je naar het 3 sterren en met 4,3 beoordeeld: Royal Route Residence Warschau waar je 2 nacht zult verblijven. Normaal gezien kost deze citytrip je €102,50 per persoon. Dit is op zich natuurlijk al een goede deal maar met de HOLGURU20 code word het nu nog goedkoper namelijk nog maar €92 per persoon voor 3 daagjes Warschau!

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken. Let ook op dat dit puur een voorbeeld is: Je kunt de ode HOLGURU20 gebruiken voor elke citytrip en of vakantie!

Artikelbild_Warschau

Hier ga je naar de website van Ebookers

warschau 1

 

Met korting:

warschau 2

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)