Ik snap heel goed dat niet iedereen heel veel geld kan uitgeven voor vakanties en citytrips. Ik probeer daarom ook elke dag je te laten zien dat je ook met een heel klein budget juist een super mooie vakantie kunt hebben. Zo heb ik vandaag een geweldige citytrip naar Warschau gevonden  op de website van Expedia met vertrek in juni en natuurlijk inclusief vluchten en een top 4 sterren hotel voor maar 105 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je 27 juni vanuit Eindhoven. Na aankomst op de luchthaven raad ik je aan de speciale shuttle te nemen die je naar het centrum van Warschau brengt. Na aankomst ga je naar het 4 sterren en met een aanbevelingsscore van 94%: Novotel Warszawa Centrum hotel. Dit Novotel hotel ligt midden in het centrum van de stad en is perfect om Warschau te verkennen.

Het aantal plekken is beperkt en ik raad je daarom ook aan gelijk te boeken. Je hebt hier een heerlijk lang weekend aan het begin van de zomer in een stad vol met historie en cultuur met vluchten en een top hotel. Ik wens je alvast veel plezier.

Artikelbild_Warschau

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Warschau 4 dagen juni Novotel deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)