Ben jij dit jaar niet zo heel veel op vakantie geweest en wil je het dit jaar graag anders aanpakken? Dan heb ik misschien wel een deal voor je die je aanspreekt. Voor maar €86 kun je 3 dagen naar het prachtige Warschau, waardoor je voor een paar dagen optimaal kunt genieten!

Warschau is de hoofdstad van Polen, midden in Europa. Deze fantastische stad is heel snel weer opgebouwd na het communistische verleden en is nu een van de prachtigste steden in Oost-Europa. De bezienswaardigheden van Warschau zijn indrukwekkend. Parken, paleizen, historische gebouwen, monumenten, musea of kerken zijn hier allemaal te vinden.

Vertrekken doe je op 11 februari vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Warschau, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met 9.9% beoordeelde: Mercure Warsawa Grand. Dit hotel beschikt o.a. over een minibar en gratis WiFi. Daarnaast is het hotel erg centraal gelegen. Verblijven doe je op basis van logies.

Wil jij binnenkort naar deze prachtige stad? Zorg dan dat je snel boekt, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Poland_Warschau_nightview

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-11-29 om 09.23.35

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)