Heb jij wel zin in een citytrip? Dan heb ik nu een heel goede aanbieding voor je! Voor maar €102 kun je 4 dagen richting Warschau en geniet je van een van de mooiste steden die Europa te bieden heeft!

Een stad wat je een keer moet meemaken is de Poolse hoofdstad Warschau! Dit is een stad vol contrasten waar je historische gebouwen vind maar ook moderne winkelstraten. De meest bijzondere bezienswaardigheden van de hoofdstad bevinden zich langs de zogenaamde “Koninklijke Route”. Deze begint bij hetKoninklijk paleis in de oude stad en eindigt bij het Koninklijk Lazienkipark en het Belvédèrepaleis. Zeker een route wat de moeite waard is!

Vertrekken doe je op 26 mei 2015 vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Warschau, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren Apartament Buba. Dit hotel beschikt o.a. over flatscreens en gratis WiFi. Verblijven doe je op basis van logies.

Ik raad je aan erg snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Poland_Warschau_002

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2015-02-14 om 10.04.53

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)