Geweldig! Dat je 4 dagen een citytrip had kunnen doen naar het mooie en bruisende Warschau had je vast nooit gedacht! Deze verrassende, bruisende stad zal je versteld doen staan. Je kunt hier straks gaan genieten voor een kleine €120!!

Op 15 mei 2015 vertrek je met Ryanair vanuit Eindhoven naar Modlin Airport in Warschau. Ik adviseer je de taxi te nemen naar het met een 9,5 beoordeelde Première Classe Varsovie/ Warszawa, waar je zult verblijven op basis van logies. Alle officiële taxi’s zijn duidelijk te herkennen aan bedrukte telefoonnummers op de auto en het km tarief staat op het raam aangegeven. Met ongeveer 40 minuten ben je dan in jouw goed beoordeelde basic hotel! Jouw kamer beschikt over alle nodige gemakken incl. eigen bad en toilet. Première Classe Varsovie/ Warszawa is perfect gelegen in hartje centrum met verschillende bezienswaardigheden op korte loopafstand, zoals bijvoorbeeld het Oude Plein en het Museum van de Opstand Warschau. Er is hier genoeg te doen, dus ga het ontdekken!

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Poland_Warschau_004

Boek nu deze deal! Zo kom je makkelijk in Eindhoven

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-04-19 09.49.56

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)