Pak je ‘sonbril’  in en zet koers richting prachtig Zuid-Afrika! Beklim de imposante Tafelberg , leer het leuke ‘Afrikaans’ en verdiep je in het roerige verleden van Zuid-Afrika. Zie de Atlantische en Indische Oceaan samenkomen bij Kaap de Goede Hoop, waar Kaapstad een week lang aan je voeten ligt. Door de natuurlijke charme van deze stad ben je meteen verkocht! Plan een dagje strand of een avondje Long Street…en omdat de zon hier bijna elke dag schijnt, kan deze droomvakantie echt niet meer stuk. Kaapstad is uniek, betoverend en laat je absoluut niet meer los!

Eén van de mooiste steden ter wereld bevindt zich in Zuid-Afrika. Kaapstad ligt aan de voet van de bekende Tafelberg die als ijkpunt van de stad dient. Klim naar de top van de berg voor het betoverende uitzicht over de stad, de Atlantische Oceaan en Camps Bay. Ga in de late namiddag: dan kun je de zonsondergang van bovenaf zien, het mooiste moment van de dag om op de berg te zitten. Wil je even aan een strand gaan liggen, keuze genoeg in Kaapstad. Ga naar Camps Bay of de verschillende kleinere stranden van Clifton Beach. Ga ook zeker naar Kaap de Goede Hoop, het meest zuidwestelijke punt van het continent Afrika, en luister naar de golven van de twee oceanen die met onophoudelijk geweld tegen de rotsen kletteren. Een foto van jou bij deze prachtige plek kan natuurlijk ook niet ontbreken in je fotoalbum.

Op 11 oktober vertrek je met super-de-luxe Emirates vanuit Brussel naar Kaapstad. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar het met een 4.5 (uit de 5) punten beoordeelde Altona Guest House, waar je zult verblijven op basis van logies. Deze guest house ligt in Green Point, een goede centrale ligging met Greenpoint market en Victoria and Alfred Waterfront op korte afstand. Je hebt hier gratis WiFi en kunt lekker bijkomen in de tuin. Jouw kamer beschikt over alle nodige gemakken, inclusief koelkast en kluisje om jouw kostbare spullen in op te bergen.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

shutterstock_49288360

Boek nu deze geweldige deal! Meer van dit soort deals!

Knipsel_Kaapstad

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)