Heb jij New York al eens in de zomer beleefd? Deze stad heeft dan iets speciaals…fashion lovers en foodies in de laatste mode bezetten de hipste terrassen, vrolijke New Yorkers en toeristen…neem jouw zomerkleding mee en ervaar zomer in de concrete jungle, de stad van Broadway en Lady Liberty

New York is de perfecte citytrip bestemming. Shop op de bekende Fifth avenue en combineer dat met een bezoekje aan Fashion district! Stop onderweg naar het hippe Meatpacking district bij ‘s werelds bekendste bakkerij: Magnolia bakery (bekend van Sex and the City). Ook gezien de historische waarde van het Meatpacking district is een bezoek hieraan zeker de moeite waard! Er is veel te zien en te beleven en het uitgaansleven in dit district is iets dat je echt moet hebben meegemaakt. Dus kom mee!

Op 23 augustus vertrek je met American Airlines vanuit Luxemburg naar New York. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar het met een 8 beoordeelde The Hotel 91, waar je zult verblijven op basis van logies. Dit goed beoordeelde 3-sterrenhotel ligt in de Lower East Side van Manhattan, dichtbij de bekende Manhattan brug en Museum of Chinese in America. Het hotel beschikt over o.a. 24-uursreceptie, meertalig personeel en gratis WiFi. Jouw kamer beschikt over alle nodige gemakken, inclusief airconditioning (heb je wel nodig met de NY zomer!), privébadkamer en (wel zo fijn) dagelijkse schoonmaak.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

North_America_USA_NY_001

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

KnipselNYC

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)