Barcelona verveelt echt nooit. Niet voor niets is deze geweldige stad een van de hipste bestemmingen. En laat ik hier nou een super deal gevonden hebben voor een perfect weekendje weg!

De architectonische schatten van Barcelona reiken een leeftijd van een paar duizend jaar. Torenhoge tempel kolommen, oude stadsmuren en onderaardse stenen gangen nemen je terug naar het Barcelona in het Romeinse tijdperk. Bezoek eens La Sagrada Família,  de Gotische wijk en de Ramblas. Als je extra tijd hebt, verken Park Güell (staat op de UNESCO wereld erfgoedlijst) en bewonder de architectuur van Gaudí. High genoeg van de cultuur? Barcelona is uiteraard ook een geweldige bestemming om een weekend flink te stappen; CLDC dan echt een must-do! Ga hier eens lekker loungen met een cocktail voordat je in een van de clubs in de buurt helemaal losgaat.

Op 16 januari vertrek je met KLM (!) vanuit Amsterdam naar Barcelona. Ik raad je aan hier een taxi te nemen naar het met 90% positief beoordeelde Residencia Melondistrict Marina hotel, waar je op basis van logies zal verblijven. Dit top 3-sterrenhotel ligt vlak bij het strand in Sant Martí en ligt op korte afstand van verschillende bezienswaardigheden, waaronder het Muziekmuseum, Arc de Triomf en La Sagrada Familia. Dit beloofd een geweldig weekend te worden!

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt.

Europe_Spain_Barcelona_Cityview_Night

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals!

Screen shot_Barcelona

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)