Wil jij altijd nog eens naar Barcelona maar vind je het in de zomer te druk? Ik heb nu een goede deal voor je gevonden voor begin december! Hoe zou je het vinden als je vanuit je hotel meteen het centrum in loopt en alle bezienswaardigheden op loopafstand zijn, bezoek bijvoorbeeld de Sagrada Familia of bezoek je liever Camp Nou? Straatartiesten bewonderen op de Ramblas? Of bewonder je liever de mozaieken in het Parc Guell? Voor maar 157 euro vlieg jij al voor 3 dagen naar deze wereldstad. Waar wacht je nog op?

Deze super deal heb ik voor jou gevonden op de site van Expedia Je zal vertrekken op 5 december vanuit Eindhoven waar je vliegt met Ryanair. Je komt aan op Gerona airport waarvandaan je een bus of taxi  kunt nemen  naar Barcelona. Vlieg je liever rechtstreeks op Barca dan kan je kiezen om vanuit Eindhoven met Transavia te vliegen voor 58 euro extra. Je verblijft in het prachtige 4-sterren Barcelo Raval Hotel wat o.a. beschikt over een zwembad op het dak!

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Europe_Spain_Barcalona_Mozaiek

Boek nu naar Barcelona! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)