Wauw! Wil jij er eventjes lekker tussenuit met z’n tweetjes? Warm je deze winter aan de gastvrijheid van betoverend Warschau! Doe net als de locals en vergaap je aan de winkels van Plac Trzech Kryzy, bewaar je evenwicht op de sfeervolle schaatsbanen in de stad en zet je tanden in dé nationale lekkernij van Polen: Bigos, een geliefd zuurkoolgerecht. En daarna is het tijd om de levendige pleinen, smalle straatjes en kleurrijke boetieks te verkennen. Is je koffer al gepakt?

Boek nu deze citytrip naar Warschau en vertrek vanaf Eindhoven waar je binnen 2 uur al aankomt in Warschau. Je verblijft in het prachtige Radisson Blu Centrum Hotel wat maar liefst met een 9.4 is beoordeeld! En dat is niet voor niks want het beschikt o.a. over een zwembad en voolegdig uitgeruste span en bar/lounge! Dus je kan en heerlijk in het hotel genieten en heerlijk de veelzijdige stad van Warschau verkennen. Deze deal is te boeken voor vertrek op 16 januari.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Europe_Poland_Warschau_cityviewnight

Boek deze citytrip nu! Meer van deze deals!

Knipsel

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)