We willen allemaal ontspannen, relaxen en genieten en soms ook gewoon even helemaal niets doen. Maar waar doe je dat? Gelukkig zoek ik altijd naar wellness en relax deals waar je even helemaal kunt ontspannen.

Bij Travelbird heb ik zojuist een zeer relaxende aanbieding gevonden. Namelijk een verblijf in het 4 sterren Trivium Hotel en Spa in Etten Leur inclusief toegang tot de spa, korting op arangementen en een lekker ontbijt. Het hotel bied je een sauna, afkoelzwembad, een binnenzwembad en een Turks stoombad. Het is een modern hotel dat met een 8,1 word beoordeeld en perfect om even helemaal bij te komen. Belangrijk om te vermelden is dat je deze geweldige deal alleen vandaag kunt boeken maar je kunt in het hotel verblijven tot en met eind mei. Dus ook perfect geschikt voor een valentijnscadeau?

Artikelbild_Wellness_Spa-748x620_mini

Hier ga je naar deze deal

Trivium

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)