Wenen is een stad vol met cultuur en een must visit voor iedereen die graag een leuke citytrip wil maken. Jammer is alleen dat de vluchten naar Wenen vaak kunstmatig hoog worden gehouden vanuit Amsterdam. Als je dus een goedkope citytrip naar Wenen wilt boeken dan moet je uitwijken naar Düsseldorf. Zo heb ik dan ook nu net een 3 daagse citytrip naar Wenen gevonden op de website van Expedia inclusief vluchten en een top hotel voor maar €146 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je hier op 21 mei vanuit Düsseldorf en vliegen doe je met Airberlin. Na een vlucht van ongeveer 1,5 uur ga je naar aankomst het beste met de city airport train naar het centrum van de stad.
Slapen doe je in het 4 sterren en met 87% beoordeelde: Delta Hotel Vienna. Een hotel wat goed gelegen is en je zult vanuit hier de stad goed kunnen verkennen.

Beschikbaarheid is hier beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Artikelbild_Wien_Weihnachten

Hier ga je naar deze dealBekijk deze deal

AB DEAL DUS VIE

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)