Wenen is een bestemming waar het simpel weg super moeilijk is om een betaalbare citytrip te vinden. De prijzen van de vluchten worden kunstmatig hoog gehouden en als je er dan nog een hotel bij wilt hebben dan betaal je makkelijk 2/300 voor een aantal daagjes Wenen. Daarom dat het voor mij een mooie uitdaging is om een geweldige citytrip naar deze geweldige stad te vinden.

Deze citytrip is van 10 tot 12 juni met vertrek vanuit Rotterdam met Transavia en boekbaar op de website van Expedia. Na aankomst op de luchthaven in Wenen raad ik je aan de CAT (City Airport Train) te nemen die je vanuit de luchthaven binnen 20 minuten midden in het centrum van de stad brengt. Daarna ga je op weg naar je hotel het 3 sterren: Kibi Rooms hotel waar je 2 nachten zult slapen. Het hotel word met 75% beoordeeld en men vind vooral de locatie geweldig omdat je hier echt midden in de stad zit en de meeste attracties gewoon op loopafstand hebt.

Wenen is een stad vol met historie en kultuur .. van Mozart tot aan de beroemde Sacher taart .. Als je 1 maal in Wenen bent geweest weet je waarom iedereen altijd zo positief is. Dus wacht niet want zoals eerder aangegeven.. goedkope citytrips naar Wenen zijn echt echt echt moeilijk te vinden!

Artikelbild_Wien_Weihnachten

Belangrijk: Om via onderstaande links naar de aanbieding te komen moet je op de Expedia website in het zoekveld de naam van het hotel invoeren : KIBI Rooms

Hier ga je naar deze deal

Citytrip wenen juni transavia

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)