Soms wil je helemaal niet 10 uur in een vliegtuig zitten maar wil je alleen ’t gevoel hebben dat je op vakantie bent. Tenminste, dat heb ik soms en daarom zoek ik altijd de beste ”lekker weg in eigen land” deals. En als het even kan dan deals aan de kust want niets is zo lekker als lekker uitwaaien op het strand en ik denk dat de mensen van Travelbird het zelfde dachten want ik heb zojuist een geweldige deal op hun website gevonden.

Het 4 sterren NH Zandvoort (7.4 beoordeeld) hotel is nu boekbaar bij Travelbird voor maar €29.50 per persoon per nacht op basis van een verblijf met 2 personen. Dit is inclusief een geweldig ontbijtbuffet en toegang tot de sauna. Het hotel ligt op 150 meter van het strand maar wat deze deal echt tot een top deal maakt is dat deze deal boekbaar is met verblijf vanaf nu tot eind mei en dus ook gewoon met pasen boekbaar is.
Dus als je nog een lekkere deal zoekt voor de paasdagen dan is dit een geweldige optie! Let wel op dat deze deal alleen vandaag boekbaar is dus ik zou zeggen: Boeken!

Nordsee Strand auf Langeoog

 

Hier ga je naar dezee NH Zandvoort deal

zandvoort deal 1

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)