Zürich is een geweldige stad maar ook een hele dure stad. Ik heb zojuist op de website van Expedia een geweldige citytrip gevonden naar deze stad. Een 3 daagse citytrip inclusief vluchten en verblijf in een top 4 sterren hotel voor maar €217 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen.

Vertrekken doe je op 6 juni vanuit Düsseldorf. Je vliegt met Germanwings vanuit Keulen – Bonn Airport naar Zurich. (Net over de NL grens)Na aankomst raad ik je aan met het openbaarvervoer richting het centrum van de stad te gaan. Je slaapt hier namelijk in het 4 sterren en met 94% aanbeveling: Novotel Zurich City West hotel in een superior kamer. Het hotel is goed gelegen en bied je een aangenaam verblijf een een geweldig uitgangspunt om de stad te verkennen.

Goede deals naar Zürich komen niet elke dag voorbij dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken. De luchthaven van Keulen is goed per auto te bereiken en anders bied NSHispeed hier een perfecte oplossing.

Zurich in summer

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Zurich deal cologne

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)