concept kofferinpakken

concept kofferinpakken

NK Kofferinpakken op de Vakantiebeurs

Van 16 tot en met 19 januari organiseert Holidayguru het Nederlands kampioenschap kofferinpakken op de Vakantiebeurs in samenwerking met Travelbags en Corendon. Denk jij het snelste alle atributen in een handbagage koffer te kunnen inpakken? Kom dan naar stand 11.C049 van Holidayguru en strijd tegen je vrienden om de titel en de hoofdprijs, een 4* all inclusive vakantie naar Brazilië voor twee personen!

Nk Kofferinpakken

Het Spel          Tussenstanden          Prijzen          Korting Tickets Vakantiebeurs          Snelle Kofferpakkers

Het spel

Tijdens de gehele Vakantiebeurs zal er gestreden worden om de titel Nederlands Kampioen Kofferinpakken. Maar hoe word je dat nou? Het is eigenlijk heel simpel. Elke tien minuten strijden twee mensen tegen elkaar om zo snel mogelijk een vast aantal attributen in een handbagage koffer te passen. Wie als eerste de koffer dicht heeft, heeft de ander verslagen. Maar ook de tijd is belangrijk! De tijden worden namelijk bijgehouden in een tussenstand. Elke dag wordt de snelste tijd van die dag uitgeroepen tot ‘dagwinnaar’. Ben jij de snelste inpakker van de gehele Vakantiebeurs? Dan win je de titel Nederlands Kampioen Kofferinpakken en de hoofdprijs, een reis naar Brazilië voor twee personen met Corendon. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, we geven iedere deelnemer een kortingscode van 30% te besteden bij Travelbags. Zo kan je een mooie koffer uitzoeken met een leuke korting om mee op reis te gaan. Wel zo leuk, toch?

Tussenstanden

Hier komen tijdens de Vakantiebeurs de tussenstanden te staan van het NK Kofferinpakken!

Prijzen

Tijdens het NK Kofferinpakken zijn er verschillende mooie prijzen te winnen, mede mogelijk gemaakt door Corendon en Travelbags. Ga voor de de snelste tijd van de dag, en maak kans op de dagprijs! Ben jij aan het einde van de Vakantiebeurs de snelste koffer inpakker? Dan ga je naar huis met de hoofdprijs!

Hoofdprijs

Ben jij de snelste speler van de Vakantiebeurs, dan win jij niet alleen een ruimbagage koffer van Travelbags, maar ook de hoofdprijs, een 9-daagse (7 nachten ter plaatse) reis voor 2 personen naar Brazilië van Corendon waarbij de retourvlucht, verblijf in 4* accommodatie Marinas Resort op basis van All Inclusive, transfer van en naar de luchthaven, hostessservice, 1 stuk van 20 kg bagage per persoon, eventuele datum- en vluchttoeslagen en administratiekosten zijn inbegrepen. Je gaat dus onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie.

Dagprijs

Naast de hoofdprijs voor de snelste tijd op de gehele Vakantiebeurs is er elke dag een dagwinnaar. Dit is degene die die dag de snelste tijd heeft neergezet. Er zijn vier dagen waarop het spel gespeeld wordt dus vier dagwinnaars. Deze dagwinnaar krijgt van ons een Travelbags handbagage koffer thuisgestuurd. Precies dezelfde als waarmee hij of zij heeft ingepakt. Die kan je gelijk gebruiken voor je volgende stedentrip!

corendon logo

travelbags logo

Marinas Resort

In het 4* Marinas Resort ga jij compleet tot rust komen. Dit kleinschalige all inclusive hotel is bij uitstek geschikt voor een ontspannen vakantie onder de Braziliaanse zon. De accomodatie beschikt over onder andere een zwembad, verschillende restaurants en bars en een mooi uitzicht over de lagune en de palmbomen. De heerlijke zeebries zorgt ervoor dat jij je helemaal op vakantie voelt. Bestel een Caipirinha, leun achterover, zet je zonnebril op en geniet van al het moois van Brazilië.

marinas resort

Niet inbegrepen bij de prijs:

 • Transfers in Nederland
 • Eventuele parkeerkosten in Nederland
 • Eventuele toeslagen voor stoel- en bagagereserveringen
 • Excursies en/of overige uitstapjes
 • Reis- en annuleringsverzekering (deze dient de winnaar zelf af te sluiten)
 • Alle uitgaven van persoonlijke aard

Aanvullende voorwaarden in verband met de reizen

 • Elke winnaar is zelfverantwoordelijk voor een geldig reisdocument. Houd er rekening mee dat dit reisdocument ook na verblijf nog enige tijd geldig moet zijn. Corendon behoudt zich het recht voor alle aanvullende documentatie te verlangen die zij naar haar eigen oordeel nodig acht
 • De prijs kan ingewisseld worden tot en met 1 maart 2020
 • De vertrekdatum van deze reis is tussen 5 januari 2020 en 2 april 2020, in overleg met Corendon en op basis van (actie)beschikbaarheid. Nationale feestdagen en schoolvakanties uitgesloten
 • Corendon behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de reisovereenkomst ongeacht de reden
 • Deze prijs is niet overdraagbaar aan andere personen of inwisselbaar voor contanten, ook niet wanneer winnaars al een bestaande boeking voor Brazilië of een andere bestemming bij Corendon of een wederverkoper van Corendon hebben vastgelegdDe reis is exclusief:

Korting Tickets Vakantiebeurs

Wil jij erbij zijn? Kom voor LIVE vakantie-inspiratie en natuurlijk het NK Kofferinpakken naar de Vakantiebeurs! Scoor nu je kaartje via Holidayguru voor slechts €9. Deze extra feestelijke 50e editie van de Vakantiebeurs van 16 t/m 19 januari mag je echt niet missen. Je ontvangt nu bij je ticket ook nog eens o.a. een gratis Voyago Reizen jaarabonnement én een gratis cursus fotografie t.w.v. € 59,95! Zien we je daar?

vakantiebeurs logo

 

 

 

 

Onze nieuwste last minutes – snelle kofferpakkers