3* Boutique hotel in hartje Vlissingen

Op loopafstand van het strand!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Boutique Hotel Lupo is een kleinschalig en sfeervol hotel in het centrum van Vlissingen. De 17 kamers zijn stuk voor stuk met veel aandacht voor detail ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Het hotel heeft daarnaast ook een gezellige hoteltuin en een mooi dakterras. Ook heel fijn: het strand van Vlissingen ligt op loopafstand.

  • Boutique Hotel Lupo
  • 3
  • Op loopafstand van het strand
  • Gratis Wi-Fi

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.