4* Hotel aan de Elbe in Dresden

Inclusief ontbijt en wellness!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Het Bilderberg Bellevue Hotel Dresden ligt direct aan de Elbe in Dresden. Via de Augustusbrücke steek je de rivier over naar de Altstadt waar je veel bezienswaardigheden en monumenten vindt. In het restaurant van het hotel dineer je met uitzicht op de stad en ook in de wellness kun je je in de watten laten leggen. Duik het verwarmde binnenzwembad in, boek een massage of werk je in het zweet in de fitnessruimte.

  • Bilderberg Bellevue Hotel Dresden
  • Wellness
  • Restaurant
  • Fitness in het hotel
  • Gratis Wi-Fi

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.