4* Hotel in Rothenburg ob der Tauber

Inclusief dagelijks ontbijt!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Mittermeiers Alter Ego is een bijzonder 4* hotel dat de luxe van een hotel met het gemak van een appartement combineert. Zo geniet je ’s ochtends van een uitgebreid hotelontbijt, maar kun je bij de bar gewoon je eigen drankje inschenken en vormt een grote keuken het hart van het hotel. Hier kun je zelf iets lekkers op tafel toveren. Dit hotel ligt net aan de rand van het stadscentrum van Rothenburg ob der Tauber.

  • Mittermeiers Alter Ego
  • 4
  • Gratis Wi-Fi

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.