5* Hotel in Berlijn met 25 meter hoog aquarium

Overnacht in het hart van de Duitse hoofdstad

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Het Radisson Blu hotel in Berlijn heeft een grote eyecatcher van maar liefst 25 meter hoog. Het aquarium in de lobby is enorm en vanuit sommige kamers heb je uitzicht op de tropische vissen die erin zwemmen. Wedden dat je het over vijf jaar nog steeds hebt over die keer dat je in een hotel sliep met een reusachtig aquarium? Verder beschikt het hotel over een wellness en binnenzwembad. Het luxe hotel ligt direct aan de rivier de Spree, bij de Berliner Dom. Heel veel bezienswaardigheden liggen om de hoek, denk aan het Alexanderplatz en het Museumeiland.

  • Radisson Blu Hotel Berlijn
  • 4.5
  • Restaurant
  • Wellness
  • Gratis Wi-Fi

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.