Beach house aan de Zeeuwse kust

Midweek in een vrijstaand huisje pal op het strand

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Bij het Roompot Beach Resort kun je in verschillende soorten chalets en vakantiehuizen verblijven, maar de beach houses zijn echt mijn favoriet. Vanuit deze strandhuisjes sta je met een paar stappen met je voeten in het zand en duik je zo de zee in. Deze beach house is geschikt voor vier personen en beschikt over twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een gezellige veranda met uitzicht op zee.

  • Roompot Beach Resort
  • Direct op het strand
  • Huisdiervriendelijk
  • Gratis Wi-Fi
  • Toplocatie

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.