Festival vibes op pop-up glamping

Weekendje weg met live muziek!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Deze zomer strijkt in Appeltern in Gelderland een unieke pop-up glamping neer. Straatartiesten en muzikanten treden op gedurende dag, waardoor je toch nog een beetje het gevoel hebt dat je op een festival bent. Je slaapt in de Bell Deluxe, een gezellig ingerichte tent waar de bedden al voor je opgemaakt zijn bij aankomst. Geen gedoe met luchtbedden of ruziën over hoe je de tent moet opzetten, hoe relaxed is dat!

  • Pop-up glamping in Appeltern

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.