Gloednieuw vakantiehuis aan het Grevelingenmeer

Luxe bungalow midden in de natuur

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Op Park Zeedijk geniet je van een ontspannen vakantiegevoel met alle comfort van thuis! Je verblijft in een gloednieuwe bungalow die van alle moderne gemakken is voorzien. Stook de haard aan, kruip weg in de grote zithoek en geniet van een eindeloos uitzicht op de wijde omgeving. In de ochtend smul je van een lekker ontbijtje met vrolijk fluitende vogeltjes om je heen. Heerlijk!

  • Park Zeedijk
  • Prachtige ligging tussen twee natuurgebieden
  • Gratis Wi-Fi
  • Huisdieren toegestaan
  • Gloednieuwe bungalow

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.