High-end villa op Texel

Luxe vakantiehuis met outdoor hottub!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

De hoge ramen en plafonds van deze high-end villa in De Koog geven je een geweldig uitzicht over het Texelse weiland en zorgen voor veel licht en ruimte. Plof neer in de lounge hoek in de woonkamer en schenk een lekker glaasje wijn in bij de open haard. Of maak indruk op je reisgenoten en tover iets lekkers op tafel in de luxe keuken. Deze villa heeft drie slaapkamers met stuk voor stuk een eigen badkamer en is geschikt voor zes personen. Als kers op de taart staat er ook een hottub in de tuin voor een avondje outdoor bubbelpret.

  • High-end villa Texel
  • Hottub
  • Barbecue
  • Parkeergelegenheid
  • Wi-Fi
  • Compleet uitgeruste keuken

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.