Hotel met bierspa in Praag

Bier + wellness!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Relaxen in een bierspa terwijl je onbeperkt biertjes mag drinken? Dat wil jij! Verblijf tijdens een stedentrip Praag in Hotel Metamorphis en ontdek de unieke bierspa van dit hotel. Helemaal zen (en een beetje dronken) na je behandeling in deze bijzondere spa? Dan is het tijd om de stad te verkennen. Dit hotel ligt zeer centraal in Praag, vlakbij veel bekende bezienswaardigheden.

  • Hotel Metamorphis
  • 4
  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi
  • Wellness

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.