Luxe strandhuisje aan zee in Julianadorp

Midweekje vertoeven pal op het strand

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Deze beach houses liggen direct op het strand en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Heel veel ruimte is er niet, maar de huisjes zijn zó fijn en daarnaast heb je zeeën van ruimte op het strand. De strandhuisjes zijn uitgerust met een complete keuken en woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Je kunt met zo'n zes personen terecht in de huisjes.

  • Strandhuisjes Julianadorp
  • Toplocatie
  • Gezinsvriendelijk
  • Gratis Wi-Fi
  • Direct op het strand

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.