Luxe suite op de Pier van Scheveningen

Romantisch uitje aan zee!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Deze luxe suites liggen midden op de pier van Scheveningen, een betere locatie is er niet! Vanuit je bed kijk je uit over het Noordzee en je wordt ’s ochtends wakker met het geluid van de golven op de achtergrond. Niet alleen de locatie van deze suites is bijzonder, de kamers zelf zijn ook een lust voor het oog. De stijlvol en comfortabel ingerichte suites hebben onder meer een balkon met uitzicht op zee en sommige suites hebben zelfs een privé bubbelbad.

  • De Pier Suites
  • 4
  • Gratis Wi-Fi
  • Direct aan het strand
  • Wellness

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.