Mini-vakantie Texel in gezellig boutique hotel

Inclusief ontbijt en 3-gangendiner

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Neem de boot naar Texel voor een heerlijke mini-vakantie. Boutique Hotel de Smulpot ligt in het hart van Den Burg en wordt omringd door leuke winkeltjes. Met de fiets kun je het hele eiland verkennen en natuurlijk het strand bezoeken om zonnestralen te vangen of lekker uit te waaien. In het restaurant kun je lekker ontbijten, lunchen en dineren of een Texels biertje proeven.

  • Boutique Hotel de Smulpot Texel
  • 4
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.