Nieuwe tiny house in Drenthe

Weekendje weg in de zomervakantie!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Midden in het bos in Drenthe vormen 16 knusse en moderne huisjes samen TinyParks Hoogersmilde. Dit nieuwe en kleinschalige vakantiepark grenst aan Nationaal Park Drenths Friese Wold. De tiny houses zijn klein, maar zo slim ingericht dat ze plaats bieden aan twee tot vier personen. Een steile trap brengt je naar de slaapvide onder de sterrenkoepel. Daarnaast vind je in de woonkamer een tweepersoonsbed dat je 's avonds onder het zitgedeelte vandaan trekt. Het huisje is ook voorzien van een kleine keuken en eigen badkamer.

  • TinyParks Hoogersmilde

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.