Overnacht in een boomhut vlakbij de Efteling

Last minute weekendje weg!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Deze boomhut vind je in Brabant, vlakbij onder andere de Efteling, de Beekse Bergen, Tilburg en Breda. Er is dus genoeg te beleven in de omgeving, maar deze overnachting is ook al een hele beleving op zich. Hoe vaak slaap je immers tussen de takken in een boomhut? Deze lodge is lekker avontuurlijk, maar wel voorzien van een beetje luxe. Zo slaap je op comfortabele bedden en heeft de bomhut een fijne regendouche en een keukentje.

  • Boomhut in Brabant
  • Gratis Wi-Fi

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.