Overnacht in een luxe loft in Amsterdam

Inclusief ontbijt en gratis ijsjes!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

ZOKU Amsterdam is een vernieuwend concept dat de luxe van een hotel met de vrijheid van een appartement combineert. Dit aparthotel richt zich onder meer op digital nomads en reizende werkers, maar je kunt hier ook als toerist heerlijk een nachtje verblijven. Je slaapt in een ZOKU Loft, die voorzien is van extra lange bedden en een eigen keuken. Voor een ontbijtje kun je aanschuiven bij het ontbijtbuffet en 's avonds is het dakterras dé plek om te chillen met een biertje en muziekje.

  • ZOKU Amsterdam
  • 4
  • Fietsverhuur
  • Gratis Wi-Fi
  • Aan de grachten
  • Parkeerplaats aanwezig
  • Restaurant

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.