Overnachten in een tiny house in Ermelo

In alle rust genieten van de natuur, ook in de zomervakantie!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

In het bos aan de rand van Ermelo staat dit unieke natuurhuisje. Het wordt ook wel een tiny house genoemd, een klein huisje waarvan elke centimeter slim wordt benut. Het tiny house voldoet aan alle eisen om je helemaal thuis te voelen, zoals een keukentje, droogtoilet, pelletkachel en natuurlijk een comfortabel tweepersoonsbed. En oja! Niet te vergeten, je hebt ook nog eens een prachtig uitzicht op een heideveld. Dus als je geluk hebt zie je op de vroege ochtend misschien wel herten lopen!

  • Natuurhuisje Ermelo

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.