Pink Suite met wellness bij Van der Valk

Met bubbelbad en sauna op de kamer!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Oh la la, dit is leuk! De splinternieuwe Pink Suite in Van der Valk Hotel Akersloot is lekker roze en ook nog eens over de top luxe. Zo heb je in deze ruime suite een eigen whirlpool en sauna en slaap je als een prinsesje in het kingsize bed. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de wellnessfaciliteiten en het binnenzwembad van het hotel.

  • Pink Suite - Van der Valk Hotel Akersloot
  • 4
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Wellness
  • Fitness in het hotel

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.