Pop-up glamping in Twente

Kampeer op een verlaten militaire basis!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Kamperen saai? Echt niet! Glamp Outdoor Campground Twente ligt op een unieke locatie op de voormalige vliegbasis van Twente. Ervaar een bijzondere campingbeleving en slaap tussen de verlaten munitiebunkers op de oude militaire basis. En dat midden in de natuur! De foodtrucks, tenten en kampvuurtjes halen de festival vibes naar boven. Je kampeert in alle luxe in de Awaji tent. Dit verblijf is geschikt voor vier personen en bestaat uit een hoofdtent met daarin twee bedden, een koelkastje en zitplek en een bijzettent met daarin ruimte voor twee slaapplaatsen.

  • Glamp Outdoor Campground Twente
  • Fietsverhuur
  • Gratis Wi-Fi
  • Entertainment
  • Foodtrucks op het park

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.