Slaap in een tiny house met dakterras in IJmuiden

Slechts twee minuten van het strand!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Ben je op zoek naar een unieke overnachting in eigen land? Dan is dit huisje iets voor jou! Deze Airbnb heeft een prachtige ligging op het nieuwe park Basecamp IJmuiden. Dit vakantiepark ligt tussen de jachthaven, het strand en het Kennemermeer. Een tiny house is een klein, fijn huisje waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beperkte ruimte die er is. Deze luxe suite heeft zelfs een dakterras, dat is nog eens lekker wijntjes drinken!

  • Basecamp IJmuiden - Tiny Sun Deck Suite North
  • Nabij het strand
  • Gratis Wi-Fi

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.