Stedentrip naar Duitse bierstad in de Schwäbische Alb

4* Hotel met wellness en goed restaurant

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Hotel Adler is een 4* hotel in biercultuurstad Ehingen en een perfecte plek om te overnachten tijdens de BergBier Tour, een 2-daagse fietstocht door de Schwäbische Alb. Het hotel ligt in het centrum van de biercultuurstad en beschikt naast comfortabele en moderne kamers ook een wellness- en fitnesscentrum en een goed restaurant waar je heerlijk kunt dineren en borrelen.

  • Hotel Adler
  • 3
  • Wellness
  • Fitness in het hotel
  • Wi-Fi
  • Restaurant

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.