Stedentrip naar historisch Bamberg

4* Hotel met ontbijt!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Vanuit Hotel Bamberger Hof Bellevue sta je zo in het oude stadscentrum van Bamberg. Het is slechts een kwartiertje lopen naar het Oude Stadhuis en de Bamberger Dom. Het 4* hotel is zelf ook gevestigd in een historisch gebouw, maar wel van alle moderne gemakken voorzien. En na afloop van een dagje sightseeing kun je lekker napraten en borrelen op het dakterras van het hotel!

  • Hotel Bamberger Hof Bellevue
  • 4
  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.