Stedentrip Rotterdam in hip designhotel

4* overnachting in hartje stad

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Hotel Room Mate Bruno speelt met contrasten tussen oude en nieuwe architectuur, iets dat perfect aansluit bij de stijl van Rotterdam. Vanuit de straat straalt de oude gevel van het pakhuis een authentieke indruk uit, maar binnen heeft het hotel een licht en modern interieur. In alle ruimtes van het hotel vind je leuke designmeubelen en opvallende kleuren.

  • Room Mate Bruno
  • 4
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi
  • Wellness

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.